DSCN5870

Despre noi

Compania noastră, LIBRO EVENTS SRL, deţine o experienţă de peste 3 ani în organizarea de evenimente, planificând până în prezent peste 500 de evenimente business/ corporate pentru o gamă largă de clienţi precum Consiliul Superior al Magistraturii, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Ministerul Educaţiei, Ministerul Muncii sau Opera Română.

Întodeauna am mizat pe calitate pentru a ne distinge din punctul de vedere al serviciilor oferite. Profesionalismul şi responsabilitatea sunt principiile noastre de bază, evaluările primite de la colaboratori şi de la clienţi fiind întotdeauna pozitive.

Menţionăm faptul că noi reprezentăm un important angajator pe piaţă, având în prezent peste 400 de angajaţi, ce desfăşoară două tipuri de activităţi : organizarea de evenimente, inclusiv catering, dar şi prestarea de servicii de curăţenie. Mai mult, prin experienţele în implementarea de proiecte cofinanţate prin fonduri europene (proiectul „Antreprenoriatul- motorul inovării, motorul dezvoltării”), avem în portofoliu şi activităţi de consiliere, de informare şi de promovare, elemente necesare pentru sprijinirea dezvoltării pe termen lung a capitalului uman.

Punem tot timpul accentul pe adoptarea unei strategii de diferenţiere, axată pe promovarea unor produse inovatoare şi a unor servicii eficiente. Exigenţele şi preferinţele clienţilor noştri reprezintă întodeauna o prioritate pentru care investim timp, răbdare şi atenţie.

.